Foredrag – Du er din egen lykkes smed

Du er din egen lykkes smed, er et mantra, der sidder dybt i mig. Der er ingen ud over dig selv, der er ansvarlig for netop din lykke. Den indsigt blev vejen til mit forfatterskab – en vej, der har givet meget glæde og stor indsigt i en branche, jeg intet kendte til.

Den menneskelige natur er at skulle udvikle sig. Nogen har større behov end andre, men uden lysten til at udvikle os ville innovationen have stået stille. Det var med denne tanke i hovedet, at jeg tilbage i 2015 gav mig selv den udfordring, der endte med at blive starten på mit forfatterskab.

I foredraget ‘Du er din egen lykkes smed’ fortæller jeg om det, der gjorde, at jeg kastede mig over at skrive en bog. Jeg fortæller om mine trin og fejltrin på vejen til forfatterskabet. Om inspiration, og hvorfor det er så vigtigt, at vi alle med jævne mellemrum rusker lidt op i os selv og tager ansvar for vores egen trivsel.

Oplægget varer ca. 1 time.

Pris 3500 + moms.