Om mig

Jeg er født 1978, vokset op i den lille landsby Ubby på Vestsjælland, gift, mor til to teenagere og bor i dag i Dianalund. Jeg er uddannet bioanalytiker og har gennem 18 år arbejdet på forskellige patologiafdelinger i Region Sjælland. Mit speciale er at analysere vævs- og celleprøver fra blandet andet kræftramte i forbindelse med screeningsundersøgelser, operationer og obduktioner.

Jeg har siden barndommen været dybt fascineret af krimigenren.  Både af, hvordan forfatterne skabte et interessant plot, beskrivelse af persongallerier og kompleksiteten i opklaringssager. Jeg var tidligt opslugt af forfatterens viden om de universer, de beskrev, og ikke mindst den ubeskrivelige morbiditet, mennesket kan indeholde. Mange år senere skulle jeg ende med at bruge min egen faglige baggrund og arbejde med netop patologi som et afsæt for mit forfatterskab.

Jeg har udgivet fire fantasybøger for børn/unge i alderen 11-13 år og i alderen 14 +.  I fantasygenren kan man formidle selv svære emner som liv, død, krig, forræderi, ondskab og alligevel indgyde håb og refleksion på en måde, der matcher børns/unges abstraktionsniveau.

Min første krimi ”Færgemanden” udkom efteråret 2020 og har fået utroligt gode anmeldelser.  Efterfølgeren “Dødedansen” udkom efteråret 2021, mens trilogiens sidste bind er under udarbejdelse.  

Jeg holder desuden foredrag, skriveworkshops m.v. for både voksne og børn – herunder også forfattersparring for alle, der har brug for professionel sparring på deres projekt – det uanset om man er nybegynder eller mere erfaren. Følg link til manuskriptsparring